Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Vänner.

Vänner är så viktiga.

Värmer hjärtan i vintermörkret.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-22 17:44



Bookmark and Share


  Janne
Så fint skrivit
min vän...
2011-03-01

    AA VIP
Det är så sant. Vänner ska man ta hand om. // AA
2011-02-23

  Kalle.O
Så är det verkligen!
Fin hyllning till vänskapen...
2011-02-23

  Ari Viklund
vänner som älskar och värmer
varandra av ren kärlek är som
ovärderligt pirrande pärlband
av äkta lyckans skinande lyster
2011-02-22

    Ken Cassel
Och själv så längtar jag bara efter våren
=)

Puss o kram!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP