Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss leva hur vi vill, utan att bli rättade. Vi är så jävla olika och det är jag så jävla tacksam för!


Vi är så jävla olika allehopa


Du är bara
människa

Och du får aldrig stå jämte en annan
människa

och tro att du är
människan
med svaren

Du har bara dina egna svar




Fri vers av Ceverin
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin