Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han levde ena minuten menramlade och dog i nästa.


Sorg

Det känns kallt,
det känns tomt,
var finns du?

Alla tankar går tilldig,
men du gick ifrån oss.

Vi blev lämnade i sorg
och saknad.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe