Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas slag

Vila vid mitt hjärta,
när du behöver tröst.
Lyssna på mitt hjärtas slag,
vet att du är där inne varje dag.
Jag vet inte,
hur imorgon kommer bli.
Det enda jag vet,
är att jag kommer älska dig hela mitt liv.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-23 14:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar!
2011-02-28

    ADI Nehlin
fin, fin text
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.