Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rader

jag tar orden
från din mun
ur luften
från rännstenen
ibland från kloaker där bara råttor lever

smakar på orden

äter upp
förintar de jag finner smakliga

de andra
spottar jag ut
i ditt ansikte
ut i luften

försöker sikta
mot där de gör mest skada

ofta stannar de kvar precis runt mig själv och gör sitt jobb




Fri vers av franz
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz