Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finaste gåvan ger jag till dig.

Kärlek :)




Den finaste gåvan.

 

Jag älskar,

 att ge.

Ja, det är så mycket härligare,

 att ge,

än att få

och  den som ger,

  får så mycket mer.

Den får ett hjärta,

fyllt av kärlek.

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-23 20:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med, bra !
2011-02-25

  Ari Viklund
ett hjärta fyllt av kärlek
både ger och tar emot
men skönast är att ge!
2011-02-25

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2011-02-24

  Lena Själsöga Keijser
vacker gest
stiger fram
en hand
ur den handen en hand
ur de händerna händer
ur de händerna händerna händerna

skönhet
andas

det vi ej skall förglömma är att taga emot
det

är svårare

tack
2011-02-24

    //Nikita
När alla delar med av kärleken, har vi ingen olycka! <3
2011-02-23

    ej medlem längre
Så här sa jag till mamma när jag var liten"visst är det roligare att ge till folk än att få. Det är så spännande" du satte ord på den känslan. Jättevacker!!
2011-02-23

  PPQ
underbar
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP