Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta viskar ditt namn


Jobbar
sliter
trött
seg
min puls känns konstig

jobbar
en dag i taget
inte mycket som väntar hemma
bara mer slit att ta itu med
min puls är inte som den ska

funderar
försöker få någon sans och visdom
vad håller mitt hjärta på med

lyssnar in mer
inser
det gör vad som faller det in
det viskar ditt namn
mellan sina små slag
en viskning
en till

är det där du gömmer dig
djupt inne i hjärtat
i din egna kammare
medan du pumpar min livslust
i längtan efter dig
någon gång
någonstans
när jag får känna ditt namn




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-24 17:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Åh så underbara rader! orden sjuder av värme och längtan!
2015-09-10

  Filosofen2
Så berörande och rörande text...
2011-02-25

  arja savela
Jag får för mig att det finns två skilda dikter här. Om man börjar den andre: lyssnar in.....
Bra skrivet hur som helst!
2011-02-24

  Linda CH VIP
Gillar slutet på denna fina kärleksdikt.
2011-02-24

  Emme VIP
Jättefint skrivet om längtan..
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP