Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Förstår du nu?

 

 

Förstår du älskade?

 

 

Förstår du nu,

 

 

 att du,

 

 

väcker min själ?

 

 

Dansar i mitt inre.

 

 

Virvlar i virvelvindar.

 

 

Fyller med ljus.

 

 

Ljus som glöder,

 

 

värmer,

 

 

brinner i mitt innersta.

 

 

Förstår du nu,

 

 

att det är du,

 

 

som tänder elden,

 

 

som brinner inuti mig?

 

 

Förstår du älskade?

 

 

Förstår du nu,

 

 

 att det är du,

 

 

som sköljer ,

 

 

brusar fram,

 

 

lockar stillheten,

 

 

i mig?

 

 

Och att jag,

 

 

älskar dig.

 

 

Älskar dig,

 

 

  i evig tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-25 16:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackra ord ur ditt hjärta !
2011-02-26

  Ari Viklund
lyssna nu på ord i kärlek
som väcker en brusande
flod av evigt vatten som
rinner och porlar genom
själen till stillhetens hav

lyssna nu på ord i kärlek
som tänder en brinnande
eld av evigt innersta ljus
som pirrar och virvlar sin
dans till kärlekens glöd
2011-02-25

    balalaika
vackert!
2011-02-25

  AgnesP
Fin.
2011-02-25

  Mr Lindemann VIP
I glödande kol värmer jag mina fotsulor
då jag går över dessa rader

i
2011-02-25

    Ken Cassel
Så fint så, Nina!
Stora applåder!
:)

Kramar!

Ken
2011-02-25

  aol
underbar längtan en dikt som griper tag i ens innersta
2011-02-25

  KaosFlickan
Så fin! :)
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP