Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekscirkeln

Lovecircle




Jag ger

Jag ger.

Ja, jag ger dig den finaste gåvan.

Min kärlek.

Men den som ger,

behöver även få,

då och då.

Fyllas på.

Och det är därför vi behöver varandra så.

Så att du ger mig

och jag ger dig.

När jag är ledsen, ger du av dig

och helar mig.

Och när du är ledsen, ger jag av mig

och helar dig.

Ja, det är en cirkel av kärlek.

 

Kärlekscirkeln

kallar jag den.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 19:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
livets vackra cirkel

tack
2011-02-26

  mare VIP
Så fint !!
2011-02-26

  Ari Viklund
jag vill tacka livet i kärlek
för det finaste som finns
är kärlek som omfamnar
i cirkel, av kärlek i kärlek
av kärlek i kärlek, i cirkel
2011-02-25

    Ken Cassel
=)
Ninananion!
Du är allt en liten ängel du!

Kramar

Ken
2011-02-25

    AA VIP
Vacker skrivet om kärlek. // AA
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP