Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du lever utan mig

jag fyllde anteckningsböcker med ord om oss
du såg på mig med sårade ögon när det var jag som led
det drar ett åskmoln över göteborg inatt
så, snälla, håll mig i dina armar när husets väggar vibrerar

jag flyttar till ett land som jag aldrig ens besökt för att
möta ansikten som inte liknar ditt, men som påminner
om hur förbannat ont det gör att leva utan dig
se platser som du aldrig upplevt tillsammans med henne

det tog miljoner år för människan att börja räkna årtal
jag räknar varenda dag utan dig vid min sida
tycker bara om mig själv, när jag ibland glömmer dig
det är en helt ny men väldigt fin upplevelse för mig




Fri vers av hets
Läst 1724 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2012-03-01 00:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint hantverk!
2012-12-23

  Fru Intighet
Fantastiskt!
Älskade första stycket.
2012-12-23

  Sis
Älskade första delen.
2012-12-21

    maverick
Att se världen med nya ögon och på ditt eget sätt
kommer troligen också att få dig att återupptäcka dig själv.
2012-12-20

  katastrofromantiker
Vackert formulerat om att sörja, eller ett sätt att hantera sorg; flykt.

2012-12-18

    Elazam
Jättefint, personligt, vackert, men kan ändå känna igen mig precis, universalt, men personligt...VACKERT!
2012-12-18

    Den som skriver
jag brukar klicka mig in på poeter i förbifarten, och det gjorde jag idag också, men så fort jag kom till startsidan så ändrade jag mig och stängde ner fönstret. men, jag hann se titeln på din text. och jag ville läsa den, så jag gick in på poeter igen. du kan verkligen skriva om saknad. tack för det.
2012-12-18

  DrZappa VIP
smärtar som sår i själen...
2012-12-17

  Nattviolen VIP
Det gäller att uppskatta det man har, när man har det. Något vi människor har lätt för att glömma bort. Fint skrivet!
2012-12-17

  Jocy Joyless
gillar flytet i denna!
2012-12-17

  Yrre VIP
Berörande text.
2012-12-17

  Federico Romano
Kärlek är en svårkonst..
2012-12-17

  Robert Halvarsson
En käftsmäll skrev någon annan, en känsla jag delar.
2012-12-17

    maria gustafsson
nä åh
2012-12-17

  M.A.J.R
waow vilken käftsmäll applåd
2012-03-18

    Göte Holmlund
tycker bara om mig själv när jag ibland glömmer dig...snyggt. Fönstren till hjärta och själ är så nerkladdade av gångna smärtor och besvikelser, av rädsla, och dåligt självförtroende att kärlekens ljus inte kan skina igenom. Men ibland kommer glimtar av ljus. Då är det underbart att leva. En dag, ett ögonblick i sänder
2012-03-03

  Niara
åh, vackervacker text! Men hoppas du glömmer honom mer å mer då! ;-)
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets