Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det är en fråga om någon vill svara :)




Kan man?

Kan man stjäla kärleken?

Kan man det?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-25 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, tro mig, jag har försökt det också men inte då.
2011-02-27

  Lena Själsöga Keijser
nej inte stjäla
besjäla kanske...
be
själen

och varför skall kärleken stjälas

tack
2011-02-26

  M.A.J.R
Haha jo, för det tar så långt tid att förtjäna den =p
2011-02-25

    //Nikita
Håller med Ari :)
2011-02-25

  Ari Viklund
å, den var enkel

vi bara tar emot

i kärlek är gratis

övernog åt alla!

men själv är den

så dyr och säker

ingen kan köpa

och stjäla kärlek
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP