Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'll go crazy without you




Love Hurts

Du vaknar med sminket på kindbenen

Din andedräkt vittnar om en hård kväll

Rödvin, förföriska ögon under svarta

tungt sminkade ögonfransar

en cigarett mellan läpparna, smala ben i nylonstrumpor

röda läppar, den lilla svarta

& kavaj med uppkavlade ärmar

håret uppsatt slarvigt med en tygblomma

 

Du levde som om det inte fanns någon morgondag

Du skrattade livet rakt upp i ansiktet

Det fanns ingenting som du inte kunde ha gjort

Du erövrade staden, människorna och natten

Kvar lämnade du lite aska medan du dansade gatorna fram

 

Du drar fingrarna genom håret

Dina ögon har du svårt att få upp

Bredvid dig ligger en läcker man

Bara fragmentariska minnen av gårdagen

Dina händer på hans huvud

Dina läppar som hungrigt vill ha mer

Hans läpp mellan dina tänder

Du gillar att göra honom illa, men bara lite

 

Hans två fingrar i dig, Rytmiken, Njutningen, Explosionen

Din kropp den vränger sig, han håller i dig

Slutar inte trots att du är som en trasa

som behöver vridas ur

Ni somnar omslingrade

 

Du känner hur det pirrar i hela din kropp

När du tänker på honom i dig

Hur han flyttar på hela dig

med bara en hand under din rygg

Hur du kan förnimma men inte se hans blick

Du älskar allt precis som det är just nu

Även om du är medveten om

att love always hurts in the end




Fri vers av Bevingad
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-26 15:41



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Suveränt bra text! Som en början till en novell.
2011-03-13

  F.
Du beskriver det, så skickligt. Blev som ett slag i magen.
2011-02-27

  Blowingbubbles
Den kändes, hela vägen!
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad