Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel ~ Equilibrium




Låt mina

 

Du.

Älskade

Du ser, mig.

Du möter, min blick

Du är, det underbaraste.

Så, låt mina stjärnögon,

få visa dig vägen.

Vägen till ditt hem,

i mitt hjärta,

där du bor.

Mitt hjärta,

som slår,

 så hårt,

bara för dig.

Följ bara,

 ljuset

som blinkar,

så stilla,

 i mitt inre.

De lyser,

 så starkt,

 för dig,

De talar,

 till dig.

De viskar,

 att det är du,

som ska bo, i mitt hjärta.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-26 20:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du väcker betongens väggar
2011-02-27

    ADI Nehlin
fin, fin..tyckte om
2011-02-27

  Ari Viklund
hjärtas blinkande fyr
leder en säkrast hem
till kärlekens boning
2011-02-26

  M.A.J.R
Så vackert skrivet =)
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP