Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köket du en gång satt i och skrattade gjorde du

Jag sitter i det kök
Som du en gång satt i
Det fattas någon

För det är tyst
Men på något sätt
Finns du där

Ser dig inte
Vill ju så gärna
Veta hur det är nu

Något finns där
Kanske är det du
Eller inbillar jag mig

Fast jag kommer tro
Att det är du
Som finns där




Fri vers av SandraEriksson
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-27 23:42



Bookmark and Share


  Filosofen2
kärleken till mamma
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson