Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotot är så levande men du är lika död som innan

Kollar på ett foto
Ett leende i hela
Ditt ansikte
Så underbart

Precis så levande
Som du en gång
Var och alltid ska
Kommas ihåg som

Din blick på fotot
Fångar min tanke
Du älskade mig
För den jag är

När jag kollar på
Detta foto inser
Jag hur fort det
Gick att förlora dig

Men jag önskar
Att man kan spola
Tillbaka tiden
Så att jag fick dig hit igen








Fri vers av SandraEriksson
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-27 23:51



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mamma är alltid mamma trots hon är död
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson