Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namaste II

Namaste

 

 

 

 händer 

 

 händer

 

 

 

Stjärnljus

 

Kärlek 

 

 

 

 ljus

 

flödar

 

hjärtan

 

 

 

 Namaste

 

 

 

gudomliga 

 

själ

  

 

 

hälsar 

 

själ

 

 

 

 möts

 

 i

 

hjärtan

 

 

 

 åter

 

ett

 

 

 

 jämlikar

 

älskande

 

 

 

är

 

åter

 

 vi

 

 

 

 

älskar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-28 22:04



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vägen till sanning
om allt väntar oss
i hjärtan av kärlek
och stjärnor möts
2011-03-02

    Ken Cassel
Hej, Ninanion!
Och som vanligt så skiner jag upp i din kärlek och glans och känner mig lika berörd
:)

Kramar!

Ken
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP