Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir




Det underbaraste

 

Det underbaraste jag vet,

är du,

som smeker,

min varma hud.

Ja, jag älskar,

när du fyller mig,

med kärlek och ljus.

 

Det underbaraste jag vet,

är när du,

drunknar i min blick.

Då, när du kysser mig,

så kärleksfullt och passionerat.

 

Det underbaraste jag vet,

är när du,

fyller mig med dig.

Ja, när du uppfyller hela mig,

med liv.

 

Det underbaraste jag vet,

är när du,

smörjer mig,

med kärlekens olja,

glöder i mitt hjärta,

så ömt och passionerat.

 

Det underbaraste jag vet,

är när du,

sänder vågor inuti mig,

vågor av liv och kärlek.

 

Det underbaraste jag vet,

är du min vän,

som glöder av passion

och ömhet för mig.

 

Ja, jag bara älskar,

när du fyller mig,

med din kärleks hetaste ljus.

 

Det vackraste jag vet,

är att ligga,

vid din sida,

där jag känner mig,

så hel,

så fylld,

av kärlekens ljus.

 

Det underbaraste jag vet,

är att vila,

i din famn,

sova i samma andetag.

Och för evigt,

känna mig hemma,

i din ömsintaste famn.

 

Ja, jag bara älskar dig,

för det underbaraste jag vet,

är du älskade.

 

Ja, jag bara älskar dig,

min älskade,

för du bara är,

så underbar.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-03 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukvarm kärlekstillägnan
med livets kraft
2011-03-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Glödande kärlekspoesi. =) Så fin. =)
2011-03-10

  Ari Viklund
smak på kärlek är lycka
den som dricker denna
dryck skall aldrig törsta
2011-03-04

  Lena Själsöga Keijser
underbart vacker tillägnan
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP