Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir




Närhet

 

Jag vill vara dig nära,

så nära,

att jag kan känna din hud mot min,

för då känner jag mig hel.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-04 00:04



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Andlöst vackert. =)
2011-03-10

  Ari Viklund
hud vår älskades
ande så blir vi ett
2011-03-04

    ADI Nehlin
vackert
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP