Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Min kärlek till dig glöder.

Ja, mitt hjärta blöder.

 

Vill sjunga min vackraste sång,

för dig en sista gång.

 

Vill du höra den nu?

Innan mitt hjärta går itu?

 

Jag sjunger en sång om dig,

för att du älskar mig.

 

Du vet att jag tillhör din själ.

Ja, du är min akilleshäl.

 

Så hör min själ sjunga.

Den bär sorger så tunga.

 

Önskar att du vet,

en kär hemlighet.

 

Att mitt hjärta är ditt.

Jag vet att ditt hjärta är mitt.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-04 00:26



Bookmark and Share


  Ari Viklund
som en ny utslagen
videung smeker du
orden på glödande
kinder som längtan
att vara av kärleken
2011-03-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt sprudlande av kärlek
2011-03-04

    ADI Nehlin
fint skriftat om kärlek..den är precis så..underbar men gör oss sårbara
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP