Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En chans

En andra chans har jag fått
Chansen att att äntligen älska

Den kom till mej
där hav möter land
där vågornas brus ljudit
sedan tidernas begynnelse
och vaggat älskande till ro

Där fick jag chansen
Den andra chansen

att vårda

ömt




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 391 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-03-04 22:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
hoppfull och vacker !
2011-07-17

  Lena Själsöga Keijser
mycket mycket vackert att möta denna din ljusvärme

tack
2011-03-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert. Tack.
2011-03-05

  Aftonvännen
Kan vara en ny kärlek eller en ny roll i livet. Orden målar en vacker plats av tidlös kärlek, i ljusa, rena färger.
2011-03-05

  Linda CH VIP
Förmedlar kärlek mycket fint!
2011-03-05

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-03-05

  Stjärnöga
ljuvligt kärleksfull
och vacker

önskar de vågorna
bringar er tur :)
2011-03-04

  thyra
Glädjande rader!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders