Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackraste jag vet

är det som så många inte förstår hur man gör.

men att älska sig själv. det är. verkligen


det vackraste jag vet.


att Våga! älskar sig själv. rättare

sagt...




Fri vers av cykelstyre
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-05 14:53



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbar...
2011-03-19

  Jean-Michel Orblin
Tycker man om sig själv tycker man om andra lättare
2011-03-16

  wellness tina
gillar mycket!!

=)
2011-03-07

  Mr Lindemann VIP
Älska in delar av dig
2011-03-07

    ej medlem längre
Mycket kloka ord!
2011-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut rätt
utan det står
man sig slätt
kommer ej lätt
vidare....
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre