Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill verkligen ha dig och jag vill att du ska älska mig



Varför är du så tyst?
jag vill att du ska se mig mer
Jag är feg och du är tyst
jag vill ha mer än svaga blickar
med gömda budskap jag vill
ha dig bredvid mig varje dag

Jag har anledningar att vara rädd
jag behöver dig för att min
själ är trasig och mina känslor är tomma

Du är orörd och vacker
du är lika tyst som jag
har någon förstört dig för framtiden?
Har någon tagit din själ,
slängt den på golvet och lämnat den att dö

rullat ihop ditt hjärta
till en fet smärtsam joint och rökt upp den
blivit hög som ett hus och lämnat
dig för att aldrig se sig om igen?

Hur ska jag kunna älska dig
utan att ha ett hjärta jag kan kalla mitt eget

jag har inte ens ett låtsas substitutshjärta
ändå så känner jag... saker som jag trodde
var borta för alltid

jag känner dig knappt men varenda
gång du kommer in i samma rum som jag
så blir jag en fjantig fjollig fjortonåring

kanske sitter kärleken inte i hjärtat
kanske har den aldrig gjort det

jag har ingen själ längre
den blev tagen för länge sedan
grannsamverkan och myndigheter
gjorde ingenting för att förhindra stölden

jag kan inte tänka mig ett liv
utan ett stort värkande hål inuti mig
om det försvann

så skulle jag bli en vanlig människa igen
som inte bara drömmer om en tid som var utan
faktiskt ser en framtid med en ny person

en person exakt som du och det skulle vara lite för
stort för mig för att du är så vacker
jag kan inte se dig tydligt du har bländat mig

och jag kanske aldrig kan göra dig lycklig
fastän det är det enda jag
verkligen verkligen vill få göra




Fri vers av Citrusblomma
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-06 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma