Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina flickor röker inte


Jag behöver dig
jag är som en knakande blomma
tränger mig upp igenom jorden
jag behöver din sol för att överleva

Jag har blivit lämnad och sviken
så många gånger
att jag har glömt hur känslor känns

vad är löften vad ska de vara bra för
snälla lova mig aldrig något

jag blir hellre glatt överraskad
om du älskar mig hela ditt liv
än förkrossad när det visar sig
att du lovade men inte klarade av det

Du är
en person som jag har letat efter
så jävla sjukt länge
jag vet att jag aldrig sagt det högt
jag vågar inte jag är svag

du är allt
jag någonsin drömt om
allt jag någonsin vill drömma om
den enda jag vill ha nära mig

så därför
skär det så fruktansvärt hårt i mig
för att jag har aldrig fått vara nära dig
jag har aldrig
fått hålla din hand

jag lovar att vara snäll
jag lovar att bete mig
jag kan bli en fin flicka om det är sånna du vill ha
fina flickor röker inte
fina flickor har blont lockigt hår
de tuggar rosabubbligt tuggummi

Jag har inte mycket att erbjuda dig
jag kan ge dig min poesi
jag kan skriva sida efter sida i din ära
jag vill ge min text musik även
om det inte kommer att låta bra jag kan...

Jag kan låsa in mig i ett juniminne
jag kanske inte ser ut som mycket men inuti
är jag en ninja
jag är en prinsessa som vaktas av en drake
jag är Ana jag är Mia
jag är hallonglass och chokladkaffe

jag har aldrig fått hålla dig
jag har aldrig någonsin fått chansen

slösa inte tid på mig och mina fula naglar
det finns flickor som har mycket finare
det finns flickor som inte går på nikotin
och koffein

ta någon av dem jag ska gå
jag vill se dig lycklig resten av ditt liv
därför ska jag låta dig gå
det finns fina flickor som inte är som jag
och fina flickor
de...

röker inte
men det
gör tyvärr jag




Fri vers av Citrusblomma
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 14:01



Bookmark and Share


  sevenmoredays
du skriver så himla bra
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma