Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid jag

Det ekar tomt
I rummet som är grått
I rummet som är kallt
Det är alltid jag
Som står där ensam kvar
Jag faller med en tyngd i min själ
Tiden går långsamt
Men när jag väl slår i golvet
När jag väl slår mig
Försvinner aldrig smärtan
Smärtan som går som en stöt igenom min kropp
Smärtan som heter ensamhet
Smärtan som heter hopplöshet
Smärtan som finns inom mig
Och såren jag får lyser av sin svaghet
Men jag täcker dem med plåster
Som tillslut slits bort
Det ekar tomt i mitt rum
I min själ som jag bär i mitt skal
Det är alltid jag
Som står där ensam kvar
Det är alltid jag
Alltid...




Fri vers av MissCaylin
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 21:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, gripande, smärtande
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin