Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar inväntas...

Som ett litet barn
önskar jag bara ett svar
som skulle landas i inkorgen
på något sätt
men oavsett
hur många gånger jag kollade
Det var aldrig där
som det brukade vara

Med tiden förstod jag
vad du sa
om konsten att dunsta
Med tiden försökte jag
glömma
eller än stå ut
men någon av oss svävar
oändligt…

Som ett litet barn
önskar jag bara ett svar
som jag kanske
kommer aldrig att få veta




Fri vers av Rise Little One
Läst 457 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-07 10:44



Bookmark and Share


    lory
sorgligt o vemodigt,igenkännande
2012-02-03

  Ninananonia VIP
Tunga känslor...
2011-11-18

  wildah
Oj förstår hur du känner tror jag! Jättejobbigt! Fint skrivet!
2011-04-23

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One