Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dammar av några gamla texter som betyder:)


Röd längtan

Om rött är ett tillstånd
så är jag där nu
seglandes med vindar av tillit
buren av kraft sprungen ur övervunnen rädsla

Om rött är ett tillstånd
så stannar jag här
för livets mening har plötsligt
exploderat framför mig i en evighets sekund

Om rött är ett tillstånd
så har det lånat sin färg
från den kärleksröda längtan
som uppfyller min själs alla rum

Om rött är ett tillstånd
så är jag där nu




Fri vers av L I V
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-07 19:41



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön känsla och ett skönt tillstånd blir till en fin bild här!
2011-06-22

  mickech
Vackert diktat!
2011-03-13

    AA VIP
Det låter som ett skönt tillstånd. // AA
2011-03-07

  Max Poisé VIP
Härligt,!!
Skönt att veta ditt tillstånd ur en spektras synvinkel!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V