Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller..?




En stor dag

Det är på nyheter

Reklam avbrott

KVINNODAGEN

Ska vi stå upp och applådera?

 

Jag skulle inte tro det....

men att skänka oss en tanke

att det är en gåva

att vara 

just

Kvinna

 

DET är inte så dumt...




Fri vers av Maiah VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 20:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jag är lycklig öbver att vara kvinna, eftersom det har inneburit att jag fått bära och föda fyra underbara barn!
2011-03-08

  Lena Själsöga Keijser
du väcker viktiga djup... många bottnar andas
ja, vad är att vara kvinna
kanske borde vi i varje stund uppmärksamma varandra
oavsett man kvinna...fira varandra och oss själva med en födelsedagstårta...tända ett ljus
nej jag skojar ej även om jag kanske surrade nu...

tack
2011-03-07

  Christine Sabel
Snygg bild. Jag tänker mer på kvinnor i andra länder som verkligen behöver uppmärksamhet, det heter internationella kvinnodagen och den firas i många länder
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP