Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 1

På livets vandring
med en början och ett slut
finns ingen tydlig väg
bara konturer
av något som ständigt
omformas

Av besluten
i stunden
av möten
med människor
av villkoren i det öde
som är ditt

Det finns både mörka hål
och ljusglimtar
på livsvandringen

Du lär dig att gå
mot det ljusa
om du får ljus tillbaka

Det mörka
som ibland skymmer sikten
är nog en nödvändig ingrediens
för att uppskatta ljuset
och nyanserna

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-07 21:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underverkstankar!

Så bra du skriver !
2011-03-11

  Filosofen2
Åter igen fångar mina ögon dina rader. Åter igen talar texten till mig... Jag läser, inser hur dina så enkla rader får en enorm betydelse i mitt perspektiv...

Bravo, bravo bravo!!!!

Bokmärke!
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP