Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var hos dig

Det var en fredag
Jag stannade hemma
och lagade middag
bordet var färdig dukat
Den enda som efterlängtas
var du

Du kanske inte visste
hur
mobil och PC
omvandlades
till straffverktyg
medan jag vandrade av och an
fullt av rädslan
som uppstod nästan för evigt

Strax efter sju
hörde jag dina fotsteg
som kom närmare och närmare till dörren
med en varm omfamning i hallen
vi kysste varandra ömt och jag frågade
ängsligt
om var du hade varit

Till min förvåning
svarade du att
du gick på hela stan
bara för att
leta fram
min favorit salami.
mer gullig än så
kunde inte bli....




Fri vers av Rise Little One
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-07 21:31



Bookmark and Share


  filosofian
gud vad gulligt. Den här blir man ju jätteglad av att läsa! :D
2011-03-09

    ej medlem längre
*ler* fint...
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One