Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan


kärlek

Tre små ord
de vackraste
man kan höra på vår jord

De bekräftar dig
du vet att någon finns för dig

För det är ju på detta vis
att utan dessa ord
så fryser själen sakta till is

Tre små ord
de vackraste
man kan höra på vår jord




Fri vers av mickech
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-11 22:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)Ja! Finaste orden i världen!
2011-04-09

  Filosofen2
JAG ÄLSKAR DIG är så laddade, svåra att ta, men så jäkla underbara om de sägs vid rätta tillfället!!!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech