Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättnad


Välgörande

Kom sätt dig här och fäll en tår
det är välgörande och kan
läka en del av dina sår

Gråten lättar på ditt tryck
vem som drabbas av stor sorg
är en ödets nyck

Finns inget att skämmas för
gråter är något som
vi alla gör

Och jag vet
att alltför många
gråter i sin ensamhet




Fri vers av mickech
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-12 00:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Denna dikt smörjer, ger en öppen hand och ger så mycket värme:)
2011-03-13

  Anna*
Så gott med en tröstande famn! Fint och genuint.
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech