Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärta


Ångest

Du gnager i min själ
skaver och skär
i mit inre som du känner så väl
du är inte välkommen här

Du hugger tag i mittt hjärta
vrider runt och drar
du åsamkar fruktansvärd smärta

Det går inte att se eller höra dig
du finns ju bara här
inom mig

Ångest är ditt namn
jag önskar så att du
förtöjde vid en annan hamn




Fri vers av mickech
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-12 08:26



Bookmark and Share


    liiiisa
Vacker
2011-03-13

  Anna*
Fint skrivet på naturliga rim. Applåder
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech