Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna söker öppna, stängda söker stängda.

Stängda söker öppna, öppna söker stängda.

Alla blir öppna.




Öppna

 

Vi föds med öppna hjärtan.

 

Vi lever.

 

Vissa stänger sitt hjärta,

 

på grund av djupa sår.

 

Men det är aldrig försent.

 

Att öppna ditt hjärta.

 

Det är dags,

 

att öppna ditt hjärta.

 

Vi dör med ett öppnat hjärta,

 

så att vi kan flyga tillbaks till himmelen.

 

Men du. Varför inte leva i himmelen här och nu?

I ljus och kärlek?

Ja, leva med ett öppet hjärta.

Det är underbart!

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-12 10:36



Bookmark and Share


  Janne
Insiktsfulla
kloka ord,
leva med öppet
hjärta så gott man
kan! känner jag själv,
fina ord som du delar
med dig
2011-03-17

  Lena Själsöga Keijser
det sker
ja
det sker i dessa andningar
2011-03-13

  Ari Viklund
att öppna sitt hjärta
kanske kräver lite mod
men ingen kommer
ångra att hitta sig själv
2011-03-12

  Filosofen2
Nukänsla är lika viktigt... Självkänsla och självuppfattning lika viktigt, men att våga öppna sitt hjärta kräver tillit.
Kärlekn till sig själv är viktigast, för utan den kan man inte älska någon alls!
2011-03-12

  Mr Lindemann VIP
Kan nog tänka mig att dessa rader är tänkvärda så. När vi är nära döden, kan vi med ens få inblick i hur vi borde ha levat våra liv. Men ett endaste ögonblick av att ha öppnat sig inöfr döden, kan räcka för att man kan erfara nåden
2011-03-12

    ADI Nehlin
visst är det..kan vara lite svårt att öppna det ibland..lite hjälp kan behövas :-)
2011-03-12

    AA VIP
Vacker text. // AA
2011-03-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ingressen var lite svår att förstå. Men sen klarnade allt till en mycket levnadsglad uppmaning, som jag med glädje instämmer i och försöker hörsamma.
2011-03-12

  Ninananonia VIP
Ja, och kärleken i våra hjärtan, öppnar andras hjärtan.
Det är fantastiskt!
2011-03-12

    Maryanne
Alldeles sant!
Att leva här och nu..
Försöka leva i och med kärlek, välja sin egen väg
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP