Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det onda tog slut

var det svårt att finna
passande ord

hade bara de fula, skavda
de onda orden

vackra och glättiga,
rara
ord passar inte mig

för att anpassas
användes trevliga ord

men det gick inte
allt blev fel


kändes som att ha skorna på fel fot




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 07:46



Bookmark and Share


  filosofian
Berör!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t