Vi är....       i en evighet.

Tiden transformerar själen.

Men finns tiden egentligen?" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av läsningen av min fina vän Mangals dikt " Tidvill " :)

Vi är....       i en evighet.

Tiden transformerar själen.

Men finns tiden egentligen?


Kristallbägare av ljus

 

Tiden är det som skiljer oss,

 från oss själva.

Tänk dig,

 en bägare,

 av kristall.

Denna kristall är du.

Vi fyller bägaren, med vattendroppar,

en droppe i taget.

Varje droppe, är ett liv du levt.

Dessa droppar, bildar en helhet,

en vacker bägare, med vatten.

Detta vatten är liv.

Detta vatten är kärlek.

Bägaren är själen,

 din själ.

Ja, bägaren, är du.

Bägaren är, tidlös.

Bägaren är, ditt entitet.

Varje entitet, har sin speciella

vibration och egenskap.

Och när bägaren är fylld,

blir du helare.

Fylld av

ljus,

kärlek,

erfarenheter,

kunskaper

 och

visdom från alla liv.

 

Ja, du transformeras, till en kristallbägare av ljus. 

 

Som lyser starkare, av kärlekens helande ljus.

 

Som lyser klarare, i universum.

 

Ja, du inser plötsligt att du är,

 

universums ljus.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-13 08:50



Bookmark and Share


  Jimmy B Bergquist
Ljus & Kärlek ~
2015-09-14

  Mangal VIP
Håller med Själsöga. Underbar.
2011-03-14

  Lena Själsöga Keijser
helt underbar

tack
2011-03-13

  Ari Viklund
*i begynnelsen var inget*

*kärleken födde längtan*

*tände ljuset genom ord*

*till oss mest älskat barn*

*kristallbägare vi är i ljus*
2011-03-13

    ADI Nehlin
mmm, fint...
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En energikick i skriven form. Tack
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP