Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta tog 30 minuter att skriva,,,




Detta tog 30 minuter att skriva

men mindre än en minut att läsa

för jag hade inget viktigt att skriva

precis

som de flesta


© e-poeten






Fri vers av e-poeten
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-13 09:16



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Visst är det märkligt...men jag tror inte att det är oviktigt att skriva...
2011-03-13

  Filosofen2
Intressanta rader....
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten