Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftverk

Den som inte kan
möta dina tårar,
inte kan trösta
får då inte se ditt hjärta.

Känslor äger inte
bara kvinnor, män
som vågar gråta
vågar också skratta,
le, älska
fånga, leka, busa
ja de är djupa.

Öppna famnen, låt
trösten komma.
Ensamma känslan försvinner
styrkan i tvåsamhet
växer.

Kvinnan tar mannen i sina
armar, fångar honom
totalt, smeker hans huvud,
viskar, pussar och bara finns.

Dörren till djupaste
förtroendet öppnas,
lättheten kryper på och
ögon som möts.
försiktigt hon torkar hans
tårar, ömt pussar
bort smärtan tills
lugnet bedarrar.

Lugnt söker händer
varann, nyansernas
färger skimrar lila. Dofterna
fångar atmosfären
då kärlekens tunga
visar sig...

Denna känsla fångar båda,
de svävar, låter ömheten och
passionen forma stundens hetta.

Mannens tillit fullbordas då
kvinnan öppnar hela sitt inersta
väsen, släpper in, öppnar upp
och bara sjunger.

Känslan växer, åtrån sprudlar
likt konstnärens pensleldrag.
Stundens hetta ångar upp,
heta kroppar.
Djupa kyssar
utan sans.

Förtrollningen växer.
Flammans fladdrande,
hettan får stearin
att rinna ner för ljuset.

Skuggorna formas, leker
ovanför älskogens heta
utformning.
Passionen öppnar hungers
frukt.
Vidrör nakenhetens Afrodite.
Kärleksdofter fångar
upp varje vrå,
spinner ett nät,
följsamt fångas vågens
intensivitet, för
att explodera och fylla
med energi.




Fri vers av Filosofen2
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-13 11:49



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kärleksfull energikick!
2011-03-13

  mickech
Så vackert du skriver om kärleken. Den är något som vi alla söker, men få av oss får uppleva den sanna kärleken. Som fullständigt sveper med oss och det går inte att streta emot.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2