Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud steg ner på jorden

för att upprätta Människan

och Skapelsen: Han

räckte ut Sin

hand till

henne


genom korset:


den som tar emot sanningen

om Jesu död och seger

på korset, tar emot

Guds frälsning

och läkedom.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 12:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen frälsning utan Jesu blod och korset.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld