Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor på ackord


Trevande händer om halsen, vibrerande adamsäpple.
Svarta moln bakom solen,
Ljus.
I ett stall, mellan kalv och slakt.
En sträng stämma förkroppsligar uppmaningar,
Ord för kontroll, istället för knutna nävar.

Porlande skrik under halmen, Träväggsresonans.
En bedjande melodi i något mjukt,
Värme.
Bland djuren, mellan råmande och fåglarnas stämmor.
En resa;
Dur till moll.
Känslor på ackord.




Fri vers av Ceverin
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-03-13 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin