Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surr surr




Såpbubblor

Sömniga drömmar

bäddar in sig i 

såpbubblan

som sakta rör sig mot himlen

på en varm vindpust

skyddad av skimrande glänsande

såpbubbelväggar i regnbågens alla färger

stjäl den mina drömmar

De varmaste, gladaste, endaste

 

Vem får min dröm?

Kanske Ängeln som flyger förbi...

eller kanske du, kanske du....

 

 

 





Fri vers av Maiah VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-13 22:45



Bookmark and Share


  F.
Du lyckas, åter igen. Rader att återkomma till. Tack!
2011-03-14

  TT
...underbar liten text...gillar mycket!!!
2011-03-14

  Noel Åberg
underbar dikt!
2011-03-13

    ej medlem längre
Om du är bubblan, fastnar jag gärna i den
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP