Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Talet om korset är visserligen en dårskap för dem som går förlorade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft och en Guds visdom".


JESU KORS

Guds egen kraft till

frälsning och

läkedom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 08:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dårskap för världen men Guds visdom.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld