Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Gästpoet- sjuttisju


Att vara och att älska

Jag har blivit hotad till livet för att jag helt enkelt bara är,
är mig själv och just för att jag är kär

Han är bara en självömkande sälle som säger
-tyck synd om mig
en usel kampanj, och min tjej förblir min tjej

Jag citerar dig nu:
"känner ännu ruset av att komma tillsammans"
Något Jag faktiskt vet hur det känns,

Han vet inte hur det känns att uppleva äkta kärlek
med Min älskade

Han vet bara hur det känns att drömma men inte uppleva.
Skillnaden är så stor, den är enorm,
men Jag vet att känslan är magisk
Större än något annat

Han kan fortsätta att önska mig
ett olyckligt liv
att slå mig blodig
och att hata mig

Medan jag upplever den äkta känslan
av att få göra allt det där.
Att känna hennes hud.
Att komma tillsammans på alla sätt.
Att vara tillsammans och att
älska tillsammans på alla sätt.

[skrivet rakt ur tankarna en tidig eftermiddag
utan någon sömn men med hennes närhet]

Av: Sjuttisju a.k.a "den nya kärleken"




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-15 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke