Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår :)




Solvindens kärlek

Sol.

Solvind.

Kärlek och ljus.

Smeker min hud.

Pirrar i mig.

Värmer mig.

Solvindens kärlek,

 är sann.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-19 10:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
solvinden är mycket mycket vacker
du skriver den
2011-03-20

    ej medlem längre
Gör mig glad. :-))
2011-03-19

    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2011-03-19

    Ken Cassel
=)
Ja, jag bara älskar solen, Ninanion!
Dyrkar den
:)

Kramar!!!

Ken
2011-03-19

  Ari Viklund
Vår Moder, Moder Jords
Moder, Moder sol, är av
källan i ljus och kärlek!
2011-03-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Varmt och gott
i solen!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP