Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag hämta hon posten





hon levde som vuxen
med mamma, pappa
och en hund

de rastade den alltid tillsammans
kvinnorna pratade
pappan var elak på rösten

mamman dog
pappan dog
hunden dog

så var hon ensam kvar
skar upp halsen
men överlevde

stängde in sig 2003
i dag såg jag henne hämta posten
hon kastade genast reklamen

hon hade lite ont i huvet
kunde inte vrida på det så lätt
solen sken

hon hälsade till min familj
och jag höll på att försäga mig
men skar av orden




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-18 11:10



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
lysande, som ett dokument, som ett överlevande liv, trots allt
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP