Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselixir




Hemma i kärlekens tryggaste famn.

 

 

Låt mina ögon visa dig.

Visa dig all ömhet,

som bor i mig.

Låt mina händer,

fylla dig med ljus,

kärlekens ljus.

Låt mitt hjärta,

sända vågor av kärlek,

kärlek genom mina ögon,

genom mina händer,  in i dig.

Och när du känner, att det pirrar i dig.

Då vet du. Då vet du, att du är hemma.

Hemma i kärlekens tryggaste famn.

Ja, då vet du att du är hemma,

hemma i kärlekens tryggaste famn.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-03-18 20:18



Bookmark and Share


  M:tin
Tycker om!!!!!!
2016-04-20

    ej medlem längre
Så fin!!
2011-03-21

  mare VIP
Vackert om kärleken..
2011-03-20

    ADI Nehlin
kärlekens kraft..fint skildrat
2011-03-19

    AA VIP
Fin och vacker text. // AA
2011-03-19

  Lena Själsöga Keijser
dina händer är i denna bild kupade vingar
aumvingar

vackert
vackerhet strömmar

tack
2011-03-18

  Ari Viklund
du har,
ögon, med
kärlekens ljus

du har,
hjärta, med
kärlekens ömhet

du har,
händer, med
kärlekens känsla

du är,
hemma,
i kärlekens
tryggaste famn
2011-03-18

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2011-03-18

    ej medlem längre
Låter skönt
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP