Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt - att förstå

Vi är olika,
ser du

olika

du tänker si
jag tänker så

du vill ha fyrkanter
jag vill ha cirklar

du begriper inte
att allt tar en sån tid

damma, diska
det gör de´samma
allt tar sin tid

vi får bygga broar
du & jag

broar av förståelse
och insikt

ibland har du svårt att förstå
läsa mellan raderna
är inte din grej

du önskar raka rör,
så är det bäst vi kör
då fattar du grejen

det pratas illa om oss
att vi inte fattar
fast vi förstår
precis hur det går
om vi inte försöker fatta

varandra




Fri vers av lilla t
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t