Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Vandrar framåt i livets väntrum.

Människor passerar,

men ändå är det dig,

 jag tänker på.

Människor som speglar dig,

dina ord,

ditt ansikte,

ditt skratt,

din varma blick,

som älskade mig så.

I varje människa,

 jag möter,

ser jag en del av dig.

Jag har inte glömt dig.

Varje natt när jag ska sova

viskar jag till min spegelbild.

Jag har inte glömt dig.

Jag har inte glömt dina händer.

Jag har inte glömt dina ord.

Jag har inte glömt dina löften.

Jag har inte glömt,

 hur du älskade mig

och jag vill inte glömma.

Nej, aldrig vill jag glömma dig.

Älskar dig för evigt.

Det bara är så.

Älskar dig.

Älskar dig, i evig tid.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-21 12:27



Bookmark and Share


  TT
...fylld av igenkännandets glädje...en härlig vacker text att läsa...gillar!!!
2011-03-22

  Ari Viklund
en gång uppfylld
av kärlek är evigt
2011-03-21

  Johan Bergstjärna
Härligt skrivet!
2011-03-21

  Linda CH VIP
Stark kärlek kan inte glömmas. Underbar text.
2011-03-21

    Ken Cassel
Fint Nininion!
:)

Kram
2011-03-21

    ej medlem längre
Vackert !!!
2011-03-21

  Filosofen2
Är det gammal kärlek?
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varma kärleksfulla rader. Vackert rakt igenom. =)
2011-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbar, hängiven kärlek. Så stor att man nästan kan ta på den.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP