Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanlig måndag

vissa dagar är den andra lik
medan andra sticker ut likt en metallspik

den här måndagen är en metallspik
en rostig jävel
en sådan som höll järnvägsspåren fast förr
är osäker på om de ens används idag

en rostig, förbrukad järnpinne
näst intill oduglig
järnvägs fasthållarspik
det är vilken typ av måndag
min måndag varit




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 22:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Det tycks som din måndag var en rejäl uppförsbacke. Hoppas de andra dagarna blir bättre. // AA
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t