Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Nyckel ~ Livselixir




Du är

Du.

Du är.

Klart du är.

Du är mig kär.

Du är underbar.

Precis som du är.

Kärlekens ljus. 

Ja, du är här.

Du är där.

Du är.

Tro.

Vet.

Vet att du är.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-23 08:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
nycklar

läste en saga en gång
sjöflickan ...tror jag dess namn är
i den finns en nyckel vilken skall öppna flodens portar
till vattnande av markers förtvivlan...torka

ser just nu denna nyckel
ser nyckelbenens vackra vingar
mötet i mitten
ser en strålande pärla

ser hur de nycklar du skänker
öppnar upp

hur floden ej störtar nedför jo det gör den
den stiger ur hjärtat

..ungefär så

tack
2011-03-24

  Ari Viklund
mitten av hjärtats mitt är
allt som är alltid närmast
ljuset och kärlekens källa
2011-03-23

  Nattsuddan
Så vacker dikt, både innehållsmässigt och visuellt dessutom. Snyggt!
2011-03-23

    ej medlem längre
Skön.
2011-03-23

  Filosofen2
Fint:)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP