Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är du :)

Livselixir ~ Nyckel

Till min vän Crogoth




Jag är ~

 

Jag.

Jag är.

Klart jag är.

Jag är mig kär.

Jag är underbar.

Precis som jag är.

Kärlekens ljus. 

Ja, jag är här.

Jag är där.

Jag är.

Tro.

Vet.

Vet att jag är.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-23 08:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tack vackraste
ett vackert mantra
en mantrasång
2011-03-24

  Ari Viklund
det är jag
som är du
som är vi

i kärlek är
vi alla ett
ihop i ljus
2011-03-23

  Delilah Juno VIP
Gillar - även formen ...
2011-03-23

  Känslovarm
Snyggt! Som vanligt.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP